Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
English (en)
Polski (pl)
Log in
Skip to main content
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Home
Courses
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Course categories:
Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa i Bioinżynierii
Wydział Leśny i Technologii Drewna
Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o Zwierzętach
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Wydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej
Wydział Inżynierii Środowiska i Inżynierii Mechanicznej / IOK
Wydział Ekonomiczny
Ośrodek Informatyki
Szkoła doktorska
Różne
Geoinformation And Spatial Management
Biblioteka UP
Environmental Engineering and Protection
Laboratorium 3D
Szkolenie Moodle
Search courses
Go
Ekonomia Podstawy towaroznawstwa produktów rolnych i spożywczych 2022/23
Bioprocess technology, 1 semester, Erasmus Food
FOOD 1W.3, Erasmus Food , stacjonarne, I-stopnia, semestr 1
Przetwórstwo surowców roślinnych
FiR Podstawy towaroznawstwa produktów rolnych i spożywczych 2021/22
Kompendium wiedzy o procesach przetwórstwa żywności i żywieniu człowieka
Biotechnology in Chemical Industry and Energetics, MSc in Biotechnology, 2 semester
Technologia bioprocesowa, Biotechnologia, I stopnia, 6 semestr, stacjonarne
OTŻ Analityka 2020/2021
Technologia żywności i żywienie człowieka,Wielowymiarowe techniki projektowania i optymalizacji procesów przemysłowych, stacjonarne, II-stopnia, sem 7
Inżynieria Środowiska, Fizyka, stacjonarne, I-stopnia, sem 1
Biotechnologia w przemyśle chemicznym i bioenergetyce - ćwiczenia, kierunek Biotechnologia, semestr 2, II stopnia
Poradnictwo Dietetyczne - ćwiczenia, kierunek Dietetyka, semestr 6, stacjonarne
Poradnictwo Dietetyczne - wykład, kierunek Dietetyka, semestr 6, stacjonarne
Flavor Chemistry - exercises, MSc in Food Science and Nutrition
Flavor Chemistry - lecture, MSc in Food Science and Nutrition
Genetyka - ćwiczenia, kierunek Dietetyka, semestr 4, stacjonarne